A început Liga 1 la Fotbal Feminin

0
220

Liga 1 feminin a început sâmbătă, 5 septembrie, cu primele două jocuri: Banat Girls – Fortuna Becicherecu Mic și ACS Fotbal Feminin Baia Mare – CS Universitatea Alexandria.
După o pauză îndelungată, provocată de pandemia care a cuprins întreaga lume, Liga 1 Feminin a revenit în prim-plan în acest final de săptămână, cu un spectacol pe măsură.
Fortuna Becicherecu Mic s-a impus cu
5-0 în fața nou-promovatei Banat Girls. Pe lista marcatoarelor, autoare a unei duble, s-a aflat și atacantul naționalei feminine, Laura Rus.
Iar în meciul programat sâmbătă, Fotbal Feminin Baia Mare a remizat pe teren propriu cu Universitatea Alexandria, scor 2-2.
Rezultate:
Banat Girls – Fortuna Becicherecu Mic
0-5
Au marcat: Laura Rus (10, 90+2), Nadejda Colesnicenco (70), Maria Neacșu (77), Anda Jivan (87)
ACS Fotbal Feminin Baia Mare – CS Universitatea Alexandria 2-2
Au marcat: Marinela Cotos, Cristina Palincas (75) / Otilia Durlă (58), Elena Frîncu (90+2)
Tricolorele care evoluează în campionatul intern înaintea disputării primei etape din Liga 1 Feminin au avut câteva reacții înaintea începerii campionatului.
„Mă aștept ca toate echipele să vină cu chef și cu o mai mare poftă de fotbal după această perioadă! Obiectivele clubului nostru rămân aceleași, să luăm titlul de campioană, ca în fiecare an, și să aducem Cupa României acasă, acolo unde îi este locul!”, a spus, Teodora Meluță (U Olimpia Cluj), pentru FRF.
Toate fetele au același obiectiv și vin cu poftă de joc și atingerea obiectivului de a ajunge în finala Cupei României.
„Îmi doresc să se joace un fotbal de calitate, cu cât mai multe cluburi care să se bată pentru campionat și pentru Cupa României. Noi vom lupta pentru primele două locuri și să ajungem din nou în finala Cupei României”, a transmis, Ana Vlădulescu (Vasas Femina Odorheiu Secuiesc), pentru FRF.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.