A început programarea pentru AstraZeneca

0
304

Astăzi, 10 februarie a.c., la 12:30, în platforma de programare au fost activate noile cabinete de vaccinare pentru administrarea vaccinului produs de AstraZeneca. În cele 180 de cabinete din toată țara sunt astfel disponibile 10.800 de sloturi/zi.

Programarea pentru AstraZeneca a început astăzi și se realizează pentru o sesiune de 20 de zile, în perioada 15 februarie – 6 martie. Ulterior, în fiecare zi, vor fi alocate noi sloturi care vor permite programări pentru vaccinarea cu AstraZeneca, până la data de 11 aprilie.

Conform recomandărilor autorităților medicale, vaccinarea împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca se va realiza pentru grupa de vârstă 18-55 de ani.

Ca element de noutate, pentru buna desfășurare a activității de vaccinare, programarea se va realiza în același cabinet atât pentru prima doză, cât și pentru rapel, la 56 de zile.

Programarea se poate face în platforma informatică de către beneficiar, angajator sau aparținător, prin intermediul medicului de familie/curant, prin Call Center, la numărul unic 021.414.44.25, sau prin intermediul direcțiilor de asistență socială de la nivelul primăriilor

Reamintim că la Arad au fost aprobate trei centre de vaccinare, cu patru fluxuri. Unul dintre fluxuri este localizat la Centrul pentru vârstnici din Aradul Nou (Calea Timișorii nr.39), altul la Cinematograful Arta (strada V.Alecsandri nr.2), iar ultimele două fluxuri la Sala de sport de pe Aleea Predeal, nr. 8A, din Vlaicu. Pentru fiecare flux vor fi disponibile aproximativ 60 de locuri pe zi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.