Elevii au simțit din nou „entuziasmul” trezirii de dimineață

0
444

„A sunat de intrare la oră”

Nu știu dacă vă mai aduceți aminte, dar aproape la fiecare început de școală, „a plouat cu găleata”. De parcă și vremea simțea „entuziasmul” elevilor de a începe cursurile.

Ei bine, azi-dimineață, învățăceii din clasele primare, dar mai ales cei din anii terminali pe care îi așteaptă BAC-ul la finele semestrului doi,  și-au luat ghiozdanul în spate, masca pe față și încrederea că într-o zi cu soare, nu ca și cea de azi, totul se va întoarce la normal.

După cum bine știți, nu toți elevii a trebuit să-și i-a ghiozdanul la purtător. Elevii din gimnaziu și-au luat laptopurile, tabletele, telefoanele, continuându-și activitatea de desfășurare a cursurilor în online, ca și până acum.

Dând o raită pe la școlile din municipiul Arad, o tânără liceană de pe lângă Colegiul Național „Moise Nicoară” declară cu entuziasm că de abia aștepta să scape de orele online, la care nu înțelegea mare lucru și să înceapă cursurile în format clasic. „Din punct de vedere al confortului e mai bine online, dar din punct de vedere al educației există un regres. Așa că, dacă suntem responsabili și maturi, vom observa cum sistemul față-în-față e mai eficient”.

Nu de aceeași părere este și un elev al Școlii Pedagogice „Dimitrie Țichindeal” care nu aștepta cu mult „zel” începerea fizică a cursurilor, declarând că îi era mult „mai comod în online”.

Ajunsă și la Școala de Arte „Sabin Drăgoi”, elevii au fost încântați de reîntoarcerea în bănci deoarece, după cum bine știți, cum altfel să înveți arta muzicii dacă nu cu instrumentul muzical în mână și cu profesorul coordonator!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.