A încercat să fugă de jandarmi cu peste 200 de pachete de țigări netimbrate asupra lui

0
164

Un echipaj de Jandarmerie aflat în serviciul de patrulare a observat, duminică dimineața, pe o stradă din apropierea Pieței Mihai Viteazul din municipiul Arad, un bărbat de aproximativ 35 de ani, care a coborât dintr-un autoturism, aflat încă în mișcare, având asupra sa două plase voluminoase și care, la vederea jandarmilor, a încercat să fugă.

Jandarmii l-au interceptat și în urma verificării conținutului bagajelor, au descoperit 230 de pachete cu țigări netimbrate. Întrebat despre proveniența țigărilor, bărbatul le-a spus jandarmilor că le-a achiziționat de la o persoană necunoscută și sunt destinate recomercializării în Piața Mihai Viteazul.

„Având în vedere că deținerea și desfacerea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, constituie infracțiune conform prevederilor Codului Vamal, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, actele necesare începerii urmăririi penale”, au mai transmis reprezentanții Jandarmeriei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării și împreună cu actele de sesizare, au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.