A încercat să treacă granița cu actul surorii ei, dar nu semănau destul de bine

0
273

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac II au depistat o tânără, cetăţean român, care a încercat să iasă din țară folosindu-se de cartea de identitate a surorii ei.

În data de 12 februarie 2020, în jurul orei 16.30, la Punctul de Trecere a Frontierei s-a prezentat, pentru a efectua formalităţile de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, o femeie, pasager într-un autoturism marca BMW, înmatriculat în România. La controlul specific, femeia a prezentat o carte de identitate eliberată de autorităţile române.
Cu ocazia verificării documentului, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care femeia a fost condusă la sediul instituției pentru cercetări.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţean român, în vârstă de 26 de ani, iar cu privire la cele constatate, tânăra a declarat că a luat cartea de identitate de la sora sa, fără ca aceasta să ştie. Ea ar fi recurs la această metodă pentru a pleca în Germania la muncă, crezând că ea nu poate să părăsească teritoriul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.