A intrat cu un avion în propria casă ca să se răzbune pe soţie

0
637

Un bărbat din Utah a intrat cu un avion de mici dimensiuni în propria lui casă, la doar două ore după ce a fost arestat pentru agresarea soţiei sale, informează Mediafax. În urma impactului, Duane Youd a murit. Soţia sa şi copilul, care erau în casă, au reuşit să iasă din locuinţă înainte de izbucnirea incendiului, anunţă ofiţerul de poliţie Noemi Sandoval.

Avionul de mici dimensiuni s-a prăbuşit în jurul orei 2:30 dimineaţa, luni, în Payson, un oraş cu aproximativ 20.000 de locuitori, la 95 km depărtare de oraşul Salt Lake. Anchetatorii au declarat că cel mai probabil avionul este al angajatorului lui Youd, un pilot cu experienţă, şi că bărbatul a intrat intenţionat în casă.

Youd a fost arestta duminică, în jurul orei 19:30, după ce un martor a chemat poliţia raportând că bărbatul şi-a agresat soţia, într-un club, a anunţat şeriful din Utah, Spencer Cannon. Youd a fost dus la închisoare fiind suspectat de violenţă domestică, dar a fost scos pe cauţiune. Bărbatul a cerut unui ofiţer să îl ducă acasă ca să-şi poată lua maşina şi câteva bunuri. Peste câteva ore, Youd a luat avionul de la aeroportul Spanish Fork-Springville, care se afla la 24 km depărtare de casa lui. A zburat direct spre cartierul său şi a intrat cu aparatul de zbor în casă.

Anterior, poliţia a mai avut o plângere împotriva lui Youd, tot pentru violenţă domestică. Rapoartele online ale Curţii arată că pe 23 iulie, Youd a fost de acord să participe la sesiuni de consiliere pentru căsnicie şi familie, timp de şase luni, ca parte a înţelegerii în urma incidentului de violenţă domestică care a avut loc pe 8 aprilie, când a fost acuzat de comportament inadecvat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.