Un adolescent a reușit să ajungă în magazia unui spital din municipiu și de acolo a mai fost doar un pas până la plecarea acasă cu un portofel care nu îi aparținea. Acesta a găsit o poșetă și a plecat cu ce era mai de valoare în ea.

Așadar, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au fost solicitați și l-au identificat într-un final pe tânărul în vârstă de doar 16 ani din Arad, care, la data de 26 aprilie a.c., ar fi sustras un portofel cu acte și bani dintr-o poșetă aflată în magazia unui spital de pe raza municipiului, și care, cel mai probabil se aștepta să scape din asta fără să fie nevoit să răspundă pentru fapta sa.

În final, prejudiciul a fost recuperat, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Un caz mai recent a fost al unei femei care, la data de 2 iulie a.c., a fost depistată în flagrant în timp ce sustrăgea o sticlă de vodkă dintr-un supermarket de pe strada Lucian Blaga. Arădeanca în vârstă de 57 de ani, domiciliată în Arad, a fost prinsă în clipa în care voia să plece, polițiștii fiind chemați la locul faptei pentru a o sancționa pe aceasta.

Prejudiciul a fost recuperat și returnat societății comerciale, pe numele femeii fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Recomandările redacției