A intrat în șanț cu mașina, fiind sub influența alcoolului

0
577

Polițiștii din Beliu au fost solicitați, în seara zilei de 6 iunie, la un eveniment rutier pe D.J. 793/A, în localitatea Tăgădău. La fața locului, au găsit un autoturism în șanțul de la marginea drumului, care a fost condus de un bărbat de un bărbat de 56 de ani, din Beliu. Testarea cu aparatul alcooltest a acestuia a indicat o valoare de 1,18 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în noaptea de 4 spre 5 iunie, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat pe Calea Timișorii un bărbat de 28 de ani, din Zădăreni, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,72 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Au mai fost depistați cu alcoolemii: pe D.J. 794, între localitățile Berechiu și Apateu, un bărbat de 34 de ani, din Chișineu-Criș (0,58 mg./l. alcool pur în aerul expirat); pe D.C. 11, în Agrișu Mic, un bărbat de 37 de ani, din Beliu (0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat) și pe D.J. 709, în Gurba, un bărbat de 53 de ani, din Șicula (0,41 mg./l. alcool pur în aerul expirat).

Conform procedurii, în toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Fără permis de conducere a fost depistat, în după-amiaza zilei de 6 iunie, un timișorean de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bd. Revoluției, și în ziua de 4 iunie, un bărbat de 44 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709/E, în localitatea Sânpetru German.

În după amiaza zilei de 4 iunie, polițiștii din Vladimirescu au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din Șiria. În urma verificării documentelor s-a constatat că valabilitatea numărului de înmatriculare, emis de autoritățile germane, este expirată.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.