A lovit mai multe mașini în toiul nopții și a fugit. Polițiștii locali l-au identificat: un bărbat de 35 de ani, mort de beat (foto)

0
4383

Un șofer de 35 de ani, mort de beat, prins în toiul nopții de polițiștii locali după ce a lovit mai multe mașini

Polițiștii locali aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în noaptea de 30.08.2021 spre 31.08.2021 în zona Piața Caius Iacob, în jurul orelor 01:10 au fost sesizați verbal de un cetățean cu privire la faptul că autoturismul acestuia a fost avariat într-un incident rutier cauzat de o persoană de sex masculin care conducea un autovehicul marca Ford, de culoare neagră.

Autorul ciocnirii în lanț a acroșat două automobile staționate regulamentar în piața respectivă, după care a părăsit locul incidentului.

Polițiștii locali s-au mobilizat rapid și au început verificarea zonei identificând, în scurt timp, un bărbat în stare vădită de ebrietate care, în momentul în care a devenit conștient de acțiunea patrulei DGPL de căutare a indiciilor privind eventualii făptuitori, a încercat să fugă. A fost oprit și legitimat de polițiștii locali, conform procedurii în vigoare. Dialogul ce a urmat a relevat că persoana respectivă, Ș.A., în vârstă de 35 de ani, era conducătorul auto care a provocat accidentul.

Dată fiind natura penală a faptei, polițiștii locali au solicitat prezența unui echipaj al Poliției Rutiere din cadrul IPJ Arad, care a preluat cazul în vederea continuării cercetărilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.