După ce, în urmă cu doar câteva zile, o fetiță a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, de data aceasta este vorba de un bărbat care a fost lovit de un autoturism condus de o femeie. Șoferița a părăsit locul accidentului, dar a fost în scurt timp, depistată de polițiști.

Luni după-masa, în jurul orelor 18.50, un autoturism s-a deplasat pe strada General Vasile Milea, din direcția strada Nicolae Grigorescu către strada Traian Moșoiu, iar la intersecția cu strada I.C. Brătianu a efectuat virajul la stânga, moment în care nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, pe care l-a acroșat cu partea stânga față. Pietonul, un bărbat de 34 ani, din Arad, era angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului. După evenimentul rutier conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind efectuate verificări pentru identificarea acestuia și tragere la răspundere.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Biroul Rutier a fost identificat conducătorul autoturismului implicat în evenimentul rutier în persoana unei femei de 41 de ani din Arad. „În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Recomandările redacției