Ajunși în fața casei în care locuiau împreună cu copilul minor, un bărbat a început să-și agreseze fizic concubina. Femeia, deranjată de comportamentul bărbatului, speriată pentru ea, dar și pentru ceea ce urma să vadă copilul, a sunat cât de repede a putut la 112 pentru a scăpa de bărbat înainte să devină și mai agresiv.

Astfel, femeia de 31 de ani, din Arad a solicitat prezența polițiștilor Biroului de Ordine Publică în noaptea de 10/11 august a.c., deoarece concubinul acesteia, un arădean de 39 de ani, a agresat-o fizic în prezența copilului minor, în timp ce se aflau în fața imobilului în care domiciliază, pe raza municipiului.

Pentru că nu și-a stăpânit nervii nicicum, bărbatul s-a ales cu un ordin de protecție provizoriu care o să îl țină departe de familie pentru 5 zile, timp în care acesta va putea să reflecte asupra faptelor sale.

Altă familie, o nouă poveste de groază. Tot din cauza nervilor care se presupune că i-au fost întinși la maxim, un bărbat a ajuns în punctul de a-și amenința concubina chiar și cu toporul. Se pare că bărbatului nu i-au ajuns amenințările verbale și a recunosc la cele fizice, folosind un topor pentru a se face înțeles.

Din fericire, polițiștii Secției 6 Rurală Beliu au fost sesizați la scurt timp după începerea scandalului, de femeia care locuia pe raza localității că, și le-a fost spus că, la data de 10 august a.c., concubinul acesteia de 38 de ani, din Cermei, a făcut scandal și a amenințat-o cu un topor.

Bărbatul a fost evacuat din locuința comună de polițiști, pe numele acestuia fiins emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.

Recomandările redacției