Actorul Fred Ward, cunoscut pentru filme precum „Henry and June”, „Tremors”, „The Player” sau „The Right Stuff”,  a încetat din viață, la vârsta de 79 de ani.

Ward a murit pe 8 mai, dar informația a fost făcută publică abia acum. El este mai cunoscut și pentru rolurile din „Remo Williams: The Adventure Begins”, „Miami Blues” şi „Short Cuts”.

Ultimul său rol a fost cel din serialul HBO „True Detective”, unde l-a interpretat pe tatăl detectivului Ray Velcoro (Colin Farell).

Fred Ward, cunoscut pentru rolul din Farewell

Actorul l-a interpretat pe președintele american Ronald Reagan în thrillerul „Farewell”, regizat de Christian Carion. El a interpretat și un rol secundar în „2Guns”, film în care au jucat și Denzel Washington și Mark Wahlberg.În „Escape From Alcatraz” (1979) de Don Siegel, Ward şi Jack Thibeau i-au jucat pe fraţii condamnaţi care sunt parteneri cu Franck Morris jucat de Clint Eastwood pentru a pune la cale evadarea, potrivit HotNews.

În 1990, Ward a jucat alături de Kevin Bacon în „Tremors”, acesta fiind, de altfel, unul dintre filmele care i-au impulsionat cariera actorului american.

sursa: www.gandul.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției