Mircea Dușa, fost ministru al Apărării în guvernele Ponta, a murit în această dimineață, a anunțat PSD Hargita. El avea 67 de ani.

”Cu regret, vă anunţăm că domnul ministru şi fost preşedinte al PSD Harghita Mircea Duşa a trecut la cele veşnice în cursul acestei dimineţi. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, este mesajul transmis de PSD Harghita, conform hotnews.

La rândul lor, Mihai Fifor – şi el fost ministru al Apărării – și liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis că, în toate funcţiile pe care le-a deţinut, Mircea Duşa ”şi-a făcut datoria cu onoare şi respect pentru interesul public”.

”Am aflat cu mare tristeţe vestea dispariţiei în această dimineaţă a colegului nostru social-democrat Mircea Duşa. În toate demnităţile publice pe care le-a avut, fie că a fost vorba de ministru al Apărării, de Interne sau pentru Relaţia cu Parlamentul, prefect sau parlamentar, Mircea Duşa şi-a făcut datoria cu onoare şi respect pentru interesul public. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, este mesajul liderului PSD.

Mircea Duşa s-a născut în 1 aprilie 1955 la Topliţa, în judeţul Harghita.

A fost ministru al Apărării în guvernele Ponta, ministru de Interne, ministru pentru relaţia cu Parlamentul, dar şi deputat și prefect al județului Mureș.

Sursa Hotnews

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției