A murit Nelu Ploieșteanu. S-a infectat de Coronavirus în timpul unei petreceri de 8 martie

0
354

Nelu Ploieșteanu a încetat din viață, noaptea trecută, după ce a petrecut aproape două săptămâni în stare critică la spital.

Potrivit apropiaților, Nelu Ploieșteanu a contractat virusul în timpul unei petreceri de 8 martie, conform 3dots.ro 

Inițial, artistul a refuzat internarea în spital.

”Nea Nelu s-a îmbolnăvit, a fost internat 48 de ore, și cred că făcea parte din categoria bolnavilor ”Toma Necredinciosul”, care a negat virusul și existența lui.

De altfel și mie îmi spunea că nu e decât o răceală, motiv pentru care a plecat pe propria semnătură din spital. 

Starea lui se agravase, avea nevoie de un Computer Tomograf pentru ca medicii să detecteze cât de grav sunt afectați plămânii, însă Nea Nelu a refuzat.

A plecat pe semnătură, a ajuns acasă miercuri seara, starea lui s-a agravat foarte tare, până când saturația de oxigen a ajuns la 50%, practic nu mai putea respira. Atunci au chemat ambulanța și a fost din nou transportat la spital”, declara jurnalista Mara Bănică. 

Nelu Ploieşteanu a fost unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de muzică lăutărească din România. De asemenea, a apărut în multe spectacole de revistă.

Moartea acestuia vine la scurt timp după ce s-a stins şi cântăreaţa Cornelia Catanga. Şi aceasta era infectată cu COVID, însă a ales să se trateze acasă, în loc să meargă la spital, mai scrie 3dots.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.