Cea de-a patra ediție a Festivalului de Teatru-Circ „Fantas­ticoo“ s-a încheiat, iar la ora bi­- lanțului, organizatorii anunță că un număr de 1.600 de spectatori s-au bucurat de reprezentanțiile susținute de artiști din țară și străinătate.
La această ediție a Festivalului de Teatru-Circ „Fantasticoo“ au avut loc patru spectacole, fiecare având o medie de 400 de spectactori.
Festivalul de Teatru-Circ „Fantasticoo“ a avut loc în perioada 25-28 mai 2018, când, la Arad, au fost prezenți actori, acrobați, magicieni cu spectacole potrivite atât pentru adulți cât și pentru copii. Marco Zoppi din Italia, Cristina Strecopitov, magicianul Lorenzo Cristian, magicianul Verdini au fost invitații festivalului care au prezentat spectacole pe scena Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ din Arad.
Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad îi așteaptă la următoarele evenimente organizate în lunile mai și iunie, Festivalul de film pentru copii „Kinodiseea Altfel“ (29 mai – 3 iunie), Festivalul Flor-Ar (1-3 iunie) și Opera Comică pentru Copii (12-15 iunie).
(I.P.)

Recomandările redacției