A reușit să doboare un stâlp, apoi a plecat cât de repede a putut

0
586

În Pecica, încă de la primele ore ale dimineții un stâlp a fost doborât de o mașină. Incidentul a avut loc astăzi, 3 ianuarie 2020, la ora 6. 45. Atunci, o mașină a intrat cu viteză într-o curbă pe de strada 3, la intersecție cu strada 420. Conducătorul acesteia a reușit să lovească un stâlp al Telekom, urmând ca stâlpul să cedeze, fiind pus aproape la pământ. În continuare, șofer imprudent a ales să fugă de la locul faptei. Chiar de aceea, Poliția Locală Pecica a pus la dispoziția Poliției Orașului Pecica toate datele și imaginile pe care le deține în vederea extinderii cercetării, inclusiv în localitățile vecine unde, din câte se știe până în momentul de față, locuiește șoferul autoturismului.
De asemenea, pentru că acesta a fugit de la locul faptei după ce a reușit să provoace pagube, vor fi verificate și atelierele din Pecica și vecinătăți, atât cele care funcționerază legal, cât și cele care lucrează „la negru”.
Atât fuga de la locul accidentului, cât și complicitatea la această faptă sunt infracțiuni, șoferul fugar fiind acum căutat de polițiștii orașului Pecica pentru a fi identificat și tras la răspundere, dar în acelaști timp, el este așteptat să se prezinte singur la secția de poliție și să declare ceea ce a făcut.
Pentru a reuși să-l identifice pe cel în cauză, Poliția Locală Pecica pune la dispoziția tuturor numărul de telefon: 0751 140401, unde, cei care recunosc persoana în cauză pot suna pentru a-l denunța pe acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.