A scăpat de la psihiatrie și nu a mai putut fi dus înapoi

0
642

Un bărbat din Arad care era internat la Secția Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeșean Arad a reușit, ca prin minune, să scape de acolo. Mai exact, acesta e evadat în urmă cu trei săptămâni unde a ajuns dus chiar de polițiștii locali cu atribuții de ordine publică și predat medicilor specialiști. 

Acesta a fost găsit din nou, tot pe străzi, în cursul zilei de luni de polițiștii locali, rătăcind prin municipiu.

Deja cunoscut pentru problemele de ordin psihic și provenind dintr-o familie defavorizată, acesta a fost din nou escortat la Secția de Psihiatrie cu scopul de a fi internat și ținut sub supravegherea medicilor.

Din păcate, surpriza a fost aceea că nu mai era nici un loc disponibil pentru a putea fi internat din nou. Astfel, polițiștii locali cu atribuții de ordine publică s-au văzut nevoiți să îl conducă pe bărbat către localitatea de domiciliu, aflată în județ.

Cu toate acestea, spre mirarea tuturor, în câteva ore după ce fusese condus spre casă, respectivul a revenit pe străzi. Din nou, bărbatul a fost însoțit până la domiciliul propriu, de polițiștii locali care nu au avut o altă variantă știindu-se faptul că, cel puțin momentan, acesta nu poate rămâne în spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.