Iată că a ajuns și bradul de Crăciun la Arad și va fi montat în centrul orașului, de către autoritățile locale. Primarul orașului a postat ieri pe pagina sa de socializare ,,lungul drum al bradului” spre Arad. Cu toate că anul acesta bradul pare frumos, arădenii se declară nemulțumiți de investiția făcută de primărie, și continuă să-și dea cu părerea despre pomul de Crăciun, chiar să facă pariuri despre cât ar rezista pomul din fața Primăriei. Reamintim că anul trecut, primul brad montat, a rezistat o zi, fiind ținta glumelor atât pe internet cât și în toată presa locală și națională.

,,Domnule primar, anul acesta cetățeni nu doresc deloc brad, duceți înapoi bradul și nu mai puneți nici unul, că suntem deranjați”, spune o arădeancă.

,,Păi la ce ați pus arădenii să mai voteze,  pentru că toti au spus artificial și nu s-a ținut cont de părerea lor”, spune o altă arădeancă.

Un arădean le propune consilierilor locali să iasă la plantat copaci în primăvară. ,,Dacă tot au votat pentru brad natural unii consilieri, aș propune ca la primavară toți consilierii care au votat pentru  brad natural să meargă și planteze fiecare câte 10 brăduți”, spune un arădean.

,,Atâția ani i-a trebuit sa crească să fie atât de mare și frumos și voi derbedei îl tăiati pentru câteva săptămâni, că altfel nici nu se poate”, spune o tânără.

Pe lângă comentariile legate de pom, au fost și multe discuții despre oblgativitatea certificatului verde la intrarea la Targul de Crăciun. Multe mame din Arad fiind revoltate că nu pot veni cu micuții să se bucure de feeria sărbătorilor. ,, Ce facem cu nevaccinați domn primar!? Ei nu au copii ? Copiii lor nu ar vrea să vină de sărbători la căsuțele cu turta dulce? Ce le spunem? Că nu îi lasă primarul ? Ați putea un pic să fiți mai uman?”, se întreabă o mămică.

Sperăm că în acest an bradul să reziste mai mult de o zi în fața Primăriei.

Recomandările redacției