De trei runde, liderul susține antrenamente cu puncte în Liga
a IV-a Arad. După 8-0 cu Sâvârșinul și 11-1 cu Nădlacul, a venit și un
9-0 cu o combinată a generațiilor 1999, 2000, 2001 ale UTA-ei, plus D. Lazăr (1998). Însă, un semnal de alarmă trage managerul clubului din județul Gorj, acolo unde Bustuchinul, posibil adversar al Crișului la barajul de promovare, arată și ea destul de bine.
Revenind, soarta meciului de sâmbătă era pecetluită după 34 de minute de joc, după reușita fundașului Fl. Lazăr (15) și „dubla” golgheterului Modan (min. 25 și 34). Apoi, tinerii utiști au reușit să țină onorabil de scor, au încercat și ceva acțiuni în special pe banda lui Gruiescu, însă odată cu golul de 4-0, venit în minutul 68 din partea lui Cigan, au căzut total. A mai urmat un „hattrick” al lui Alin Mihai (min. 73,76 și 88), Cigan a mai înscris odată în minutul 84, iar Ciornei a închis tabela în penultimul minut de joc.
Revenit pe gazon în acest retur, după ce a ratat toată stagiunea de toamnă ca urmare a operației de ligamente încrucișate, Alin Mihai a ajuns la nouă goluri în cinci partide. „Mă bucur că sunt sănătos și sunt din nou în iarbă. Încerc să ajut cât pot mai mult, când este nevoie de mine, dar deocamdată nici eu și nici colegii mei nu am reușit nimic. Felicitările le vom merita doar după barajul din luna iunie, unde suntem obligați să ajungem și să câștigăm. Altfel, golurile mele din acest an au venit împotriva unor echipe de copii, rămâne de văzut cum mă voi descurca și în partidele tari. Deocamdată, aș vrea să le transmit tuturor iubitorilor fotbalului arădean în numele clubului nostru un Paște fericit!”, spune puternicul atacant, care a evoluat cu Oltul și Pâncota în Liga a II-a.
Chiar dacă au avut în teren câțiva titulari de la echipele de juniori implicate în campionatele naționale, UTA II nu a putut ține ritmul cu cea mai bună echipă din fotbalul județean. „Am avut și noi două-trei situații, între care una destul de importantă la un cap al lui Tăședan, păcat – totuși – de finalul de meci în care am cedat puțin în special din punct de vedere al atitudinii”, s-a limitat să spună și Adi Ungur, antrenorul „roș-albilor” după confruntarea de azi.
Formații:
Crișul: Zaha – Al. Pavel, Lazăr (46 Alin Mihai), Teședan – Ciornei, Gîlcă (46 Clej), Ember, Morariu (46 Drăgan) – Piț (46 Covaci), Modan, Cigan.
UTA: Zamfir – D. Lazăr, Onuțan, Curta, Frai – Obrad – Gruiescu, Petcuț, M. Duma (67 Hațegan), Țuța (56 Stan) – Tăședan (77 Cornean).
Arbitri: Dorinel Herțeg – Florin Vesa, Flavius Dreghici.
Observatori AJF: Marius Alexa, Iosif Lovas
***
Impresionat de Petrolul Bustuchin
Dacă la Chișineu Criș echipa sa a defilat contra UTA-ei II, Daniel Cherecheși a fost spion la partida liderului din județul Gorj. Petrolul Bustuchin a trecut cu 5-0 de Petrolul Țicleni, formația de pe locul 4 în clasament.
„Am văzut o echipă tipic oltenească, tehnică, arțăgoasă, susținută frenetic de pe margine. Am fost impresionat în special de jucătorii lor de pe flancul stâng, dar sunt puternici peste tot. Dacă vom juca cu ei barajul, vom avea serios de muncit pentru a-i bate. Dar, mai sunt săptămâni bune până la baraj și încă nici noi, nici ei, nu suntem încă acolo”, a menționat managerul Crișului.

Recomandările redacției