Copiii din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Arad au avut parte de vizita lui Moș Nicolae. Așadar,  elevii claselor a V-a E și a V-a B, sub coordonarea doamnelor diriginte Mirela Groza și Floarea Jurca, de la Liceul Național de Informatică Arad au dorit să fie ajutoarele ,,Moșului” și au donat fructe și legume copiilor de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Arad (CSEI). Acțiunea se înscrie în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC).

Doamna Maria Pașcalău, director al Liceului Național de Informatică Arad, este printre susținătoarele acestui proiect prin care se dorește crearea unei punți de solidaritate în societate.

„Implicăm copiii în acțiuni de voluntariat pentru că prin acest gen de proiecte dorim să îi sensibilizăm și să îi responsabilizăm. Ca profesori, avem răspunderea de a educa, de a le insufla copiilor valorile morale care se vor regăsi, mai târziu, în principii și conduită personală. M-am bucurat să le citesc în ochi dorința lor de a se implica, de a fi aproape de cei de lângă ei. De asemenea, doresc să le mulțumesc și părinților care ne-au fost aproape. Acțiunile noastre nu se vor opri aici, iar de Sfânta Sărbătoare a Crăciunului le-am promis copiilor de la CSEI Arad, că îi va vizita și Moș Crăciun”, a declarat Mirela Groza, profesor Liceul Național de Informatică Arad.

Recomandările redacției