Un bărbat care ar fi avut deja renume și care era deja căutat de polițiști a încercat să dea lovitura și în Arad. Departe de casă, el a crezut că poate atâția kilometri o să fie cu noroc și reușește să mai facă niște bani, desigur, fără să muncească.
Polițiștii Biroului de Ordine Publică l-au depistat pe bărbat, chiar în flagrant delict, la scurt timp după ce a furat.
Ieri seară (10 octombrie a.c.), în jurul orelor 22:00, bărbatul de 40 de ani, domiciliat în Bacău, a furat un portofel în care s-ar fi aflat suma de 3.000 de euro. Portofelul i-a sărit în ochi în momentul în care trecea pe lângă un autoturism, acesta oprindu-se în dreptul mașinii și luându-l din interiorul acesteia.
Mașina era parcată pe strada Remus din municipiul Arad.
În urma unor verificări făcute în împrejurimi și în zonele în care se bănuia că ar putea fi găsit, în jurul orei 00:40, polițiștii l-au depistat pe bărbat la o sală de jocuri din Piața Gării.
Fiind verificat în bazele de date, s-a constatat făptul că bărbatul este urmărit național de către autoritățile din Bacău, pe numele acestuia existând un mandat de arestare preventivă din data de 3 aprilie a.c., pentru comiterea de infracțiuni de furt.
Acesta a fost predat polițiștilor judiciari din Bacău, fiind totodată cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat de către polițiștii arădeni.

Recomandările redacției