A VII-a ediție a „Zilelor cartierului Micălaca“ se va ține în acest weekend

0
354

În acest sfârșit de săptămână, mai precis sâmbătă și duminică, se va sărbători cea de-a șaptea ediție a manifestării „Zilele cartierului Micălaca”.

Realizată prin implicarea Bisericii Ortodoxe Române din Micălaca, a Bisericii Baptiste „Renaștrea” Micălaca, a Asociației Micălaca (membru fondator Lucian Riviș Tipei) și sub egida Primăriei Municipiului Arad și a Centrului Municipal de Cultură Arad, sărbătoarea se va ține, ca de obicei, pe Aleea Borsec, în zona Parcului 23 August (fost Orizont).

În prima zi, sâmbătă programul va demara la 12,30cu o slujbă la Crucea Memorială, Pănădan, str. Frăției; va urma la 13,00 o slujbă la Crucea Eroilor, Parc 23 August; la 14 se va deschide Târgul de produse tradiționale.

La ora 16 va avea loc deschiderea oficială a sărbătorii „Zilele cartierului Micălaca”. Va urma un program coral religios și popular susținut de corul Bisericii Baptiste „Renașterea” Micălaca și a Paltului Copiilor – dirijor profrsooara Laura Roșu după care la ora 19 va începe concerul susținut de Cristian Pomohaci.

Duminică, de la ora 9 va avea loc Sfânta Liturghie. La ora 15 va avea loc prezentarea Asociației Micălaca; va urma evidențierea a 20 de familii de micălăceni.

La ora 16,30 va demara un amplu program artistic ce va conține: muzică ușoară susținut de laura Cosma, muzică populară cu Diana Sălagea și Claudia Ionaș și formația „Generalu” și se va încheia cu un concert susținut de Tinu Veresejan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.