A vrut să plece din România ilegal, așa că s-a ascuns pe platforma unui vagon

0
304

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Curtici au avut parte de un oaspete în această dimineață. Este vorba despre un cetăţean din Maroc, care a încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pentru a ajunge în Spaţiul Schengen, ascuns pe platforma unui vagon.
Ajuns la frontieră, un tren încărcat cu containere a trebuit să treacă prin niște verificări specifice. Astfel,  în jurul orei 02.30, la Punctul de Trecere al Frontierei Curtici, judeţul Arad, pe sensul de ieşire din ţară, a oprit trenul.
În urma controlului exterior efectuat de către poliţiştii de frontieră asupra trenului de marfă, cu destinaţia Germania, a fost descoperită ascunsă o persoană de sex masculin, pe platforma unuia dintre vagoane.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul este cetăţean din Maroc, în vârstă de 33 de ani, solicitant de azil în ţara noastră.
Probabil nemulțumit de condițiile de la noi, el a vrut să ajungă într-o altă țară, poate una pe care o considera ceva mai bună. Desigur, toate acestea într-un mod complet ilegal. Pentru toate acestea, poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.