Mulți arădeni se confruntă cu foarte multe probleme când vine vorba de parcare. Ei bine, la figurat vorbind, de cele mai multe ori îți vine să îți iei mașina și să o urci cu tine în apartament pentru că nu mai suporți să dai ture și să faci înconjorul blocului în căutarea unui loc de parcare.

Ei bine, așa cum deja suntem obișnuiți, unii dintre arădeni fac parcări cum doar în filme s-au mai văzut. Probabil, un șofer sătul de tot ce se întâmplă cu locurile de parcare și sătul de indicatoarele cu „Parcarea interzisă“, acesta și-a parcat mașina fix în fața scării blocului.

Pe tot trotuarul, în fața blocului, mașina stătea la umbră și foarte aproape de apartament. Credem că aceasta a fost ultima soluție pentru proprietarul autovehiculului și, dacă tot glumește lumea când spune că își ia mașina și o duce în casă, respectivul ne-a demonstrat că nu mai este o glumă chiar deloc.

Acum nu știm exact dacă să fim invidioși că a reușit să parcheze atât de aproape de casă, sau să ne bucurăm că nu suntem noi în locul proprietarului în cazul în care agenții de poliție îi vor face o vizită.

Până atunci însă, în timp ce alții caută încă un loc de parcare, inspirația l-a făcut pe șoferul în cauză să nu se mai plimbe prin tot orașul.

Cu toate acestea, el sau ea nu este un exemplu demn de urmat, dar este printre cei care vor rămâne în amintirea tuturor cu o astfel de parcare.

Recomandările redacției