„ABC-afacerii tale” a pus Aradul pe harta evenimentelor de business din România

0
244

Cel mai puternic eveniment de business din Arad, „ABC-ul afacerii tale”, organizat de Asociația Arad 24 și BrainiAd Marketing, aflat la ediția a doua, a fost un adevărat succes.

Organizatorii au asigurat prezența la Arad a unor importanți speakeri: Bogdan Mugescu, Adrian Cioroianu, Călin Biriș, Boby Costi, dr. Edith Kadar, Simona Purea, Mihai Dumnicăi, Lorenzo-Cristian și Florina Rădulescu, care au abordat teme de interes pentru mediul de afaceri arădean. Au participat la eveniment oameni de afaceri, reprezentanți ai unor ONG care desfășoară proiecte antreprenoriale, bănci, multinaționale locale și instituții publice.

Am reușit să demonstrăm faptul că Aradul poate găzdui evenimente de business de anvergură. „ABC-UL AFACERII TALE” a devenit deja un brand al nostru, existând interes din partea participanților pentru continuarea acestui gen de manifestare. Calitatea prezentărilor, competența speakerilor și aprecierile participanților ne dau încredere că putem pune Aradul pe lista marilor orașe din România unde asemenea evenimente de business reprezintă o tradiție. Avem idei și planuri pentru ediția a treia a ABC-ului, cu surprize plăcute pentru cei care sunt interesați de domeniul business-ului”, a declarat Maura Bărbulescu, coorganizator al evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.