ABC-ul afacerii tale – cel mai puternic eveniment de business din Arad

0
288

Asociația Arad 24 și BrainiAd Marketing organizează „ABC-UL AFACERII TALE” – cel mai puternic eveniment de business din județul Arad. Aflată la ediția a doua, mani­festarea din acest an se bucură de prezența unor antreprenori cu afaceri de succes, precum și a partenerilor cei mai activi în mediul de afaceri arădean, ONG-uri care desfășoară proiecte antreprenoriale, reprezentanți ai băncilor și multinaționalelor locale.
Evenimentul va avea loc vineri, 11 noiembrie 2016, de la ora 11:00 , într-o locație elegantă și centrală, cu o imagine panoramică a orașului, la restaurantul Joie de Vivre. „Am decis să continuăm organizarea acestui tip de eveniment de business, după succesul primei ediții, care a avut loc anul trecut. Avem asigurată prezența unor speakeri de excepție, care vor împărtăși din vasta lor experiență de afaceri în cadrul conferinței și workshop-urilor care se vor desfășura în cadrul evenimentului. Cu siguranță, «ABC-UL AFACERII TALE» reprezintă o ocazie unică pentru toți cei interesați de domeniul business-ului să rămână racordați la cele mai noi trenduri din domeniu”, a declarat Maura Bărbulescu, coorganizator al evenimentului.
„ABC-UL AFACERII TALE” va permite participanților să se pună la curent cu cele mai noi informații din mediul de business, pentru a crea noi contacte și a găsi noi parteneri de afaceri. Evenimentul are și o pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ABCulAfa­ceriiTale.
(G.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.