Abonamentele de autobuz și tramvai vor fi valabile și în municipiu, pentru elevii care vin la școală din județ

0
2843

Elevii care vor veni, din județ, la școală în Arad, vor putea folosi abonamentele de autobuz sau tramvai și în municipiul Arad, pentru traseele de autobuz sau tramvai urban.

Compania de Transport Public Arad a publicat modalitatea elevilor de a achiziționa abonamentele.

Elevilor care utilizează transportul public cu tramvaiele și autobuzele urbane, li se vor elibera, la cerere, abonament pe luna curentă, fară cost de achiziție, de la orice punct de vânzare CTP, în baza carnetului de elev vizat la zi. Elevii care utilizează transportul public executat cu autobuzele județene, vor achiziționa abonament pe luna curentă, numai pe perioada anului școlar, contra cost, la tariful stabilit de OUG 50 / 2021 pentru modificarea și completarea Legii educației naționale nr. 1/2011, în baza carnetului de elev vizat la zi.

Abonamentele emise pentru traseele județene, cu cap de linie Arad, sunt valbile inclusiv pentru transportul public cu tramvaiele și autobuzele urbane. Această măsură vine ca urmare a faptului că toate localitățile din județ din care se organizează curse către municipiul Arad, destinate elevilor, fac parte din ADI Transport Public.

Abonamentele se pot achiționa de la punctele de vânzare CTP: Podgoria, Piața Romană, sediul CTP, Autogara Ineu, punct de lucru Sebiș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.