Abrudean: „A câștigat echipa mai valoroasă, iar noi ne-am ridicat la nivelul ei în multe momente”

0
325

Crișul Chișineu-Criș a luptat cu armele sale împotriva UTA-ei și a ieșit învinsă. Pentru divizionara terță rămâne satisfacția de a fi fost timp de 60 de minute egala echipei fanion a județului, una dintre formațiile pretendente la promovarea în Liga 1, iar de aici încolo toate gândurile se îndreaptă spre campionat, unde e de recuperat terenul pierdut în primele runde.
La final, Adrian Abrudean a recunoscut superioritatea adversarilor, considerând că echipa sa a păcătuit și din punct de vedere fizic. „Până la urmă, a câștigat echipa mai bună, mai valoroasă, iar noi ne-am ridicat la nivelul lor în multe momente. Rezultatul este normal după căderea fizică din repriza a doua, să nu uităm că noi am avut meci și sâmbătă și suntem 14-15 jucători cu toții. Îi felicit pe jucătorii mei că au încercat să lupte, ne-am încercat șansa și am ieșit cu capul sus din această competiție. Le doresc succes celor de la UTA în ceea ce și-au propus atât în Cupă, cât și campionat, m-aș bucura enorm dacă ar promova. Cred că toată lumea din fotbalul arădean ar avea de câștigat”, a punctat antrenorul Crișului.
„Știli” a rămas fidel sistemului de joc 3-4-3 pe tot parcursul partidei, cu cei doi mijlocași de bandă coborând mult în ajutorul defensivei. „Nu m-am gândit să risc mai mult, fiindcă am consumat multă energie la Ghiroda și chiar și astăzi. Nu puteam să risc foarte mult, la 1-2 eram în joc, iar la golul de 1-3 a venit pe final, când aveam deja toate schimbările făcute. Și, până la urmă, aleg sistemul și în funcție de fotbaliștii disponibili. L-am recâștigat pe Blănaru, dar Pavel, Suslak și Ciornei sunt în continuare indisponibili, așa că trebuie să scot maxim din cei care sunt apți”, a mai spus „principalul” Crișului.
Așadar, Crișul părăsește ediția 2019-2020 a Cupei României în favoarea UTA-ei, după ce eliminase alte două formații arădene, pe Progresul Pecica și Gloria Lunca Teuz Cermei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.