stili.cupa_ Național Sebiș, ca și celelalte echipe arădene de Liga a III-a, a fost distribuită în seria a IV-a în compania teamurilor din județele Hunedoara, Gorj, Dolj, Mehedinți și Timiș. La prima vedere, din punct de vedere sportiv este  un campionat ceva mai lejer și asta pentru că dincolo, Gloria Bistrița pare favorită certă la promovare, însă și Cugir, Baia Mare sau Turda vor avea un cuvânt greu de spus.
Tehnicianul grupării de pe malul Crișului Alb chiar subliniază acest fapt, recunoscând că:„Cel puțin la prima vedere, îmi convine mai mult această serie. Chiar dacă nu ne cunoaștem prea bine adversarii, nu ne îngrijorăm prea mult, neuitând niciun moment că nici ei nu ne cunosc pe noi. Ca peste tot sunt avantaje și dezavantaje,  noi trebuie să fim cât mai pregătiți la ora partidelor oficiale. Dacă mă întrebați astăzi, cred că noi, UTA și chiar Becicherecul Mic am fi îndreptățiți să sperăm la primele locuri, dar cine știe ce surprize pot apărea. Fiecare echipă trebuie să vorbească pe teren și mai puțin în presă. Cu doar cinci serii față de cele șase din sezonul trecut, cred că nivelul eșalonului trei crește puțin”, consideră Adrian Abrudean.
Întrebat dacă echipele din orașele miniere nu erau de evitat, „Știli” a continuat: „Cred că și mentalitatea acestora s-a schimbat între timp. Fotbalul primează peste tot, vremea durităților a trecut. Și asta și datorită fotbaliștilor sosiți din alte părți acolo, care practică un altfel de fotbal”.

Recomandările redacției