stiliSebișul nu a prins cea mai bună zi în derby-ul cu Becicherecul și a evitat un eșec dureros ca urmare a execuției personale a lui Ionuț Radu. Adrian Abrudean a văzut cât de aproape a trecut glonțul, dar crede că echipa sa va rămâne invincibilă în această toamnă. „Una peste alta acest rezultat reflectă realitatea din teren. Am întâlnit o echipă bună, împotriva căreia am pregătit altceva, dar – din păcate – nu am reușit să punem mari probleme pe faza de atac. Am avut și noi și ei o bară, am luat gol din fază fixă cum nu se putea mai prost. Din punctul meu de vedere, nu sunt două puncte pierdute, ci unul câștigat cu o echipă incomodă, care stă bine în teren și leagă pasele datorită omogenității conferită de cele trei sezoane în aproape aceeași formulă. Știam cum joacă, dar atât am putut face astăzi (n.a. sâmbătă). Aveam nevoie de mult mai multă concetrare la ultima pasă, dar trebuie să vedem realitatea din teren și rezultatul e just. În plus, toată lumea trebuie să vadă că în opt runde nu am pierdut niciun meci. Mergem la Hunedoara încrezători în noi și vă spun încă de pe acum că Sebișul nu va pierde niciun meci până la sfârșitul turului”, susține antrenorul Naționalului.
Cu 20 de minute înainte de finalul confruntării cu timișenii, Abrudean a decis să-și schimbe chiar căpitanul, cel care arătase o formă foarte bună în debutul stagiunii. „Nu a fost în cea mai bună zi și trebuia să forțăm. Am și schimbat sistemul de joc în partea a doua, l-am trecut pe Sulea al doilea atacant, iar pe Țârlea mijlocaș stânga, aveam neoie de jucător cu viteză acolo. Bozian rămâne jucător de bază al echipei și sper ca la Hunedoara să joace mult mai bine”, a menționat „Știli”.
De partea cealaltă, Narcis Petre
s-a declarat total nemulțumit de rezultatul de sâmbătă: „A fost un meci între primul și al doilea loc, iar formația de pe locul secund a avut neșansă la acest meci. Când iei gol în minutul 90 dintr-o fază ce nu anunța nimic, când puteam închide demult jocul dar am ratat, nu mai poți spune că fotbalul e frumos. Sunt mândru de băieți, știam că am echipă bună, știam că dacă nu le dăm spații celor de la Sebiș nu vor avea ocazii și vor recurge la mingi lungi pe atacanți. Până la urmă, felicit și echipa gazdă pentru egalul scos în ultimul minut, iar care va fi mai bun să câștige seria. Promovarea se joacă sută la sută în trei, noi, Sebiș și UTA”.

Recomandările redacției