Abrudean: „Jucătorii au înțeles că nu întâlnim o formație cu zero puncte, ci una rănită”

0
373

Deși la Ocna Mureș se întâlneau două formații nou-promovate, diferența a fost imensă în favoarea oaspeților de la Crișul Chișineu-Criș. De altfel, „alb- albaștrii” au profitat și ei de slăbiciunile fragilei echipe din jude­țul Alba, care rămâne și după etapa a VI-a cu zero puncte în clasament. „Până la primirea primului gol, venit după gre­șeli personale, a fost în re­gulă. Apoi am căzut, iar după pauză am capotat total. Asta este valoarea, nu se poate mai mult, mergem înainte”, a sintetizat în câteva cuvinte cele întâmplate astăzi Ion Ilie, an­tre­norul interimar al Sodei.
Crișul își recucerește poziția secundă pierdută după meciu­rile de vineri, făcând din confruntarea cu Lipova, de sâmbătă, un adevărat derby. „Primele 15 minute au fost echilibra­te, dar treptat am pus stă­pânire pe joc și până la final am controlat meciul cu auto­ritate. Știam ce ne așteaptă, o echipă arțăgoasă, dornică să renască, dar jucătorii au înțeles că nu întâlnim o formație cu zero puncte, ci una rănită. Nu am subestimat adversarul și un alt aspect important care mă mulțumește este acela că nu am primit gol pentru al doilea meci consecutiv. Vrem să ne prelun­gim cât mai mult această se­rie pozitivă, chiar dacă etapa viitoare avem parte de un derby cu liderul Șoimii Lipova”, a menționat Adrian Abrudean, antrenorul viceli­derului din Chișineu Criș, pentru ziarulunirea.ro.
Dacă Crișul are derby la vârf cu Lipova, Ocna Mureș are parte de derby-ul suferinței, pe te­renul echipei din fața sa, CSM Lugoj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.