cioara4Ineul rămâne singura echipă ce nu a cules niciun punct în play-offul Ligii a III-a (seria a V-a) după primele două runde. La fel de adevăart este că zărăndanii au jucat ambele meciuri pe terenuri străine, la ultimul deplasându-se 300 de kilometri chiar în ziua jocului. „Chiar dacă am pierdut, îmi felicit jucătorii pentru efortul depus și nivelul jocului prestat. Ambele formații au fost preocupate sută la sută de joc, implicarea a fost totală atât în apărare, cât și în atac, iar rezultatul nu reflectă desfășurarea ostilităților.  Un rezultat de egalitate era just”, consideră Adrian Abrudean.
Tehnicianul nu s-a mai ferit să arate cu degetul spre fotbalistul pe care-l consideră responsabil pentru înfrângere. „Istoria partidei s-a scris la o fază simplă. Tânărul nostru portar, Andrei Cioară, a făcut o greșeală nepermisă la acest nivel și, din păcate, nu e prima de acest gen. Chiar și așa am avut situații bune de egalare, chiar și o bară prin Nicolau în minutele de prelungire”, mai spus „Știli”.
În fine, Abrudean a apreciat evoluția tânărului mijlocaș la închidere, Mădălin Tomuț. „Mă bucur pentru el. E primul său meci ca titular și integralist și chiar a jucat bine. Are doar 17 ani, e un câștig pentru noi”, a adăugat antrenorul lui CS Ineu, care speră ca echipa sa să miște clasamentul runda următoare, când în Țara Zărandului sosește Oșorheiul.

 • Dorina Avrămuţ spune:

  Domnule Calin Mnerie ,

  legat de„Am pierdut pe greșeală de portar și nu e prima oară” am o intrebare :
  Oare, de ce ?, cu toate ca este un sport de echipa, mai mereu , „Balonul de Aur” revine atacantului si nu portarului, portar care in opinia mea este cel mai important om din echipa ?

  Domnule jurnalist , sa stii si dumneata , oricat de mare ar fi succesul unuia sau al altuia , meritul nu este doar al Campionului , meritul este al ECHIPEI : Tatal(Informatia) , Mama(Energia) si Fiul (Creatia, „Balonul de Aur”). Faptul ca doar Campionul culege roadele este deja o alta poveste cu mandrie si prejudecata, cu oameni care de la o tribuna oarecare ,foarte mandri de sine si privind de sus isi permit sa o subestimeze pe „Batrana Doamna”, fie si cu replici de genul :

  „auzi, domnita, sau cine esti, termina cu elcubratiile ca n-are nimeni chef de ele…persoane ca tine am mai vazut cu miile, care analizeaza, se dau inteligente, darr, de fapt, mor de foame, tine-ti parerile pentru tine si vezi-ti de viata!”- Calin Mnerie

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției