Abrudean și Cherecheși analizează primul eșec stagional al Crișului: „Realitatea este că jucătorii de rezervă nu au venit cu un plus”

0
387

Imbatibilitatea Crișului în Liga
a III-a se încheie după 8 meciuri. Nimic nu prevestea asta, mai ales că trupa „alb-albastră” a controlat tactic partida timp de 65-70 de minute, și-a creat ocazii mari, s-a și aflat în avantaj pe tabelă, dar două execuții imparabile ale lui Silaghi-Perju și Nanu au ținut punctele la Dumbrăvița.
Abrudean: „Fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ocazii, nu pe bare”
Cei de la Crișul digeră foarte greu primul eșec în campionat, ținând cont de maniera în care s-a născut acesta. „Am avut consistență în prima repriză, ne-am creat ocazii bune, am avut și trei bare, în total, pe lângă ocazia lui Budur de singur cu portarul. Totul contra unei echipe bune, invincibilă acasă, nu cred că ne puteam crea mai multe ocazii. Ruptura a survenit la noi odată cu accidentările. Dacă Pavel a fost suplinit destul de bine de Maghici, când s-a accidentat Modan nu am mai putut pune prea multă presiune pe adversar și am primit foarte ușor două goluri. Practic, de pe bancă nu a venit nimeni cu plus și asta s-a resimțit. Dar, acesta este lotul, vom analiza foarte bine acest joc, pe care nu îl pierdeam niciodată dacă nu aveam probleme cu accidentările”, e de părere Adrian Abrudean.
Antrenorul Crișului nu consideră succesul timișenilor meritat. „Am fost sigur că pierderile noastre vor face diferența. Nu mă așteptam la cele două greșeli grave din apărarea noastră, dar, una peste alta, nu cred că victoria gazdelor este meritată. În cel mai rău caz un egal era cel echitabil. Însă, fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ocazii, nu pe bare, așa că îi felicităm pe învingători!”, a adăugat „Știli”.
Crișul și-a pierdut locul pe po­dium după acest eșec, dar Abru­dean e mai degrabă îngrijorat de posibilele pierderi pentru meciurile ce urmează ale lui Pavel și Modan. „Vom vedea exact care este situația medicală în cazul celor două piese importante în angrenajul nostru, greu de suplinit, dar și ceilalți trebuie să demonstreze când le vine rândul. Și le-am spus demult că le va veni rândul să intre și că pot ajuta echipa. Iar meciurile continuă să fie grele, practic toate echipele sunt cât de cât organizate, dife­rența nu este vizibilă”, a mai spus Abrudean.
Cherecheși: „Nu se poate ca o echipă ce nu a fost peste noi să întoarcă meciul în doar câteva minute”
Din acest sezon, Daniel Chere­cheși a devenit o prezență obiș­nuită pe banca celor de la Crișul Chișineu Criș. Așadar, managerul „alb-albaștrilor” poate face o analiză documentată chiar la nivelul ierbii. „O înfrângere nemeritată la capătul unui joc pe care l-am controlat, din punctul meu de vedere. Am avut situații mari la 0-0, dar și la 1-0 pentru a închide meciul. Apoi, trebuie să acceptăm realitatea, iar aceasta este că banca nu ne-a ajutat prea mult. Exceptându-l pe Maghici care l-a înlocuit destul de bine pe Pavel, jucătorii de rezervă nu au venit cu plus. Ieșirea din Pavel din apărare, dar mai ales cea a lui Modan din atac ne-au cam destabilizat. Vorbim despre căpitanul și unul dintre liderii echipei și Nicu Modan, atacantul care a ținut echipa sus. Chiar dacă nu au minute oficiale, jucătorii de rezervă se antrenează cot la cot cu titularii, iar când se apelează la ei trebuie să ajute. Nu să să se sufoce după două sprinturi”, a comentat „oficialul” Crișului.
Pe de altă parte, Cherecheși nu face o înmormântare din această primă înfrângere stagională. „E doar un eșec, e etapa a opta, până acum ne-am făcut bine treaba și ne-o vom face în continuare. Doar că se văd unele mi­nusuri, nu se poate ca o echipă ce nu a fost peste noi să întoarcă meciul în doar câteva minute. La fel de adevărat este că cei de la Dumvbrăvița au arătat atitudine bună, parcă și-au dorit mai mult, dar asta și pentru că după ieși­rile de pe teren ale celor doi titulari noi nu am mai arătat foarte bine. Mergem înainte, ne așteap­- tă meciuri grele, iar primul dintre ele e cu Galda. Vrem să câștigăm neapărat și să ne revanșăm față de suporterii noștri”, a adăugat managerul Crișului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.