UTA nu se va putea baza pentru partida din „Ștefan cel Mare“ pe fundașul dreapta Marko Vukcevic. Antrenorul Laszlo Balint a anunțat că noaptea trecută jucătorul muntenegrean a acuzat simptome de răceală. În contextul pandemiei de Covid, oficialii UTA-ei s-au temut de ce era mai rău astfel că azi dimineață jucătorul a fost testat. Din fericire rezultatul testului a fost negativ însă starea medicală a jucătorului nu-i permite să evolueze mâine împotriva „câinilor“, astfel că Vukcevic va rămâne acasă.

În condițiile în care Marius Tomozei, celălalt fundaș dreapta „de meserie“ din lotul Bătrânei Doamne, a fost trimis la echipa secundă după meciul de cupă de la Filiași, soluțiile la îndemâna antrenorului Laszlo Balint au rămas fundașul stânga Evgeniy Shlyakov, care poate evolua și în banda dreaptă precum și polivalentul mijlocaș Sorin Bustea, care a evoluat și el destul de mult în partea dreaptă a sistemului defensiv.

În afara lui Marko Vukcevic, din lotul UTA-ei care pleacă astăzi la București au fost omiși, de data aceasta din considerente tactice, tinerii Mociu, Călin, Mar și Mihai.

Vestea bună este aceea că David Miculescu și Filip Dangubic, jucători care au acuzat probleme medicale în ultima perioadă, sunt, după declarațiile lui Balint, apți de joc, s-au antenat cu echipa și au un tonus fizic și mental care-i permite tehnicianului să se bazeze pe ei.

Recomandările redacției