Absențe importante pentru UTA în Zăvoi: Burlă și Strătilă – out pentru „galbene”, Filaret – incert

0
252

FOTO: UTA Media Design

La Târgoviște, „Bătrâna Doam­nă” a făcut cel mai bun meci sub comanda lui Laurențiu Roșu și a câștigat în manieră clară în „fieful” unei echipe ce avea, la rândul ei, gânduri de promovare. Din păcate, există și aspecte negative, cum ar fi cartonașele galbene încasate de Bogdan Burlă și Sorin Strătilă, două dintre punctele fixe ale echipei arădene. În plus, Richiard Filaret a ieșit de pe teren accidentat și, probabil, va fi supus unui ECO. La prima vedere este vorba despre o contractură musculară, dar la felul cum șchiopăta fundașul arădean ieri e greu de crezut că va fi sută la sută apt până sâmbătă, ziua partidei de la Râmnicu Vâlcea.
În aceste condiții, Roșu și colegii săi trebuie să identifice fundașul stânga pentru deplasarea din Zăvoi. Probabil, se va opta pentru un junior, în cărți fiind Vlad sau Copaci, cu mențiunea că acesta din urmă încă nu a debutat încă în Liga 2-a. În așa fel, la mijloc, în locul lui Strătilă ar putea apărea un senior, respectiv Copil. Dacă Filaret va fi, totuși, recuperat, Cristian Costin ar putea fi cel care va acoperi banda dreaptă a arădenilor contra formației lui Gane, pierdută undeva în partea a doua a clasamentului.
Vâlcea – UTA, din cadrul primei etape a returului ligii secunde, se joacă sâmbătă, la ora 12. Meciul se va vedea și pe micile ecrane, pe Digi și Dolce Sport 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.