Abuzurile USR și ale domnului Vlad Botoş la adresa consilierului local Curtici, Pilan Marcel, trebuie să înceteze

0
421

Stimați curticeni,
A venit momentul să vă prezint pe scurt abuzurile care se fac la adresa mea de către USR Curtici- Arad și președintele filialei, domnul Vlad Botoș.
După câștigarea alegerilor locale, la care am participat alături de USR+ și candidatul de primar, „domnul” Cosmin Cârja, am fost anunțat de către acesta, printr-un simplu telefon că nu voi fi vali­dat pentru funcția de consilier local al orașului Curtici, de către forurile superioare ale partidului USR Filiala Arad. Nu mi s-au adus la cunoștință oficial motivele pentru care nu am fost validat ci mi s-a spus că asta este decizia partidului. Neoficial, „domnul” Cârja mi-a spus că am fost invalidat din cauza dosarului penal care este pe rol, dosar ce nu este finalizat și care are legătură cu mine doar ca fost administrator al unei firme deținute de mine în urmă cu 7 ani. În codul penal scrie clar: Prezumpția de nevinovăție o ai până în momentul în care un judecător se pronunță definitiv. Așadar, nicidecum nu poate un preșe­dinte de partid sau un membru de partid să dea un verdict înainte că instanța să se pronunțe.
Conform statutului partidului USR, trebuia să fiu chemat și să mi se aducă la cunoștință toate abaterile pentru care voi fi dat afară din partid și invalidat ca și Consilier Local. Acest lucru nu s-a întâmplat. Pur și simplu în data de 30.09.2020 a fost trimisă hârtia oficială la Primăria Curtici, semnată de dl președinte USR Arad, Vlad Botos, hârtie pe care eu nu mă mai regăseam. În data de 07.10.2020 am primit o scrisoare de la USR Curtici prin care am fost înștiințat că în data de 05.10.2020 am fost dat afară oficial din partid, lucru pe care
l-am contestat, în termenul legal și la care nu am primit nici azi răspuns. Așadar, la data de 30.09.2020 când domnul Vlad Botoş a trimis actul oficial la Primăria Curtici, eu eram încă membru de partid și trebuia să mă regăsesc pe lista de consilieri. Toate cele de mai sus le probez cu acte.
Deci, acești oameni care propovădu­iesc corectitudinea și dreptatea, nu sunt nici pe departe drepți și nici corecți. Am contestat în instanță abuzul făcut de USR, respectiv dl Botoş și am câștigat, drept urmare am fost validat și pus în funcția de Consilier Local.
Având în vedere faptul că în data de 30.09.2020 s-a trimis actul oficial semnat de Vlad Botoş, la Primăria Curtici, fără numele meu, cu toate că eram membru de partid și am câștigat alegerile, am decis să-i fac plângere penală atât domnului Vlad Botoş pentru FALS ÎN ÎNSCRISURI OFICIALE, cât și partidului USR.
Când am plecat la drum cu „domnul” Cârja Cosmin, am plecat cu un crez: Am crezut că USR este un partid de tineri, care vor cu adevărat să schimbe clasa politica din România, care își respectă membrii, care respectă cetățenii și nu comite abuzuri. Pot să spun că M-AM ÎNȘELAT. Toate acestea le-am făcut ca să trag un semnal de alarmă și pe viitor cei care comit astfel de abuzuri, să se gândească de două ori înainte de a-și bate joc de munca cuiva. Menţionez că în toată această campanie electorală care a durat o lună de zile am fost alături de „domnul” Cârja Cosmin, pas cu pas, stradă cu stradă, l-am ajutat să-şi facă campanie electorală și după ce s-a văzut cu sacii în căruță mi-a întors spatele. ASTFEL DE OAMENI NU trebuie niciodată să mai fie ALEȘI în fruntea urbei noastre.
Ca să vedeți caracterul acestui om, va mai spun că atunci când a fost întrebat de o colegă din Consiliul Local: Dacă aţi fi câștigat Primăria, ai fi avut aceeași atitudine faţă de Marcel? Răspunsul lui a fost NU. Deci: ce concluzie putem trage? Acest om nu are nici caracter, nici coloană vertebrală.
Cer public dlui Vlad Botos să-şi dea demisia din funcția de Europarlamentar, deoarece de azi are DOSAR PENAL.
Fără penali în funcții publice!!!
Vă doresc multă sănătate și numai bine!
Pilan Marcel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.