AC Piroș Security a perfectat patru transferuri pentru returul Ligii 1 la fotbal feminin

0
346

Revenite din vacanță la începutul acestei luni, fotbalistele de la AC Piroș Security își continuă pregătirile pentru partea a doua a sezonului 2019-2020. Din această săptămână, însă, „leoaicele” nu îl au la timonă pe antrenorul Florin Bugar, care își face treaba ca selecționer al lotului național în cantonamentul din Turcia. Tehnicianul timișorean a luat-o cu el și pe Melisa Olariu, unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului feminin arădean.
Bugar și-a găsit și înlocuitor pentru cele zece zile în care va absenta de la echipa de club în Bogdan Bozian, experimentatul fotba­list al celor de la Progresul Pecica, soțul uneia dintre componentele lotului Elisa-Ruth. Rămâne, însă, de văzut dacă programul lui Dan Stupar nu se va suprapune cu cel al fotbalistelor, iar atunci Pavel Piroș ar putea apela la fostul său colaborator de la Pâncota, Dan Cuedan.
Până una alta, însă, președintele lui AC Piroș Security și-a pus semnătura pe patru noi transferuri, jucătoare solicitate de Florin Bugar. Cel mai important nume pare a fi cel al fundașului din Brașov, Lavinia Bot, colegă cu portarul Abălașei și mijlocașul Răduc la campioana României la futsal, care va participa între 9 și 13 aprilie, în Franța, la cea mai importantă întrecere europeană de profil – UEFA Champions League.
Apoi, atacul a fost întărit cu Mariana Voinea, fostă componentă a prim-divizionarei, Fortuna Becicherecu Mic. Cum Alexandra Prodan s-a accidentat și va lipsi tot sezonul de primăvară, Florin Bugar a solicitat și junioare și la Arad au ajuns Magda Drăgan (18 ani), de la ACS United Bihor) și Antonia Ciuclea, de la ACS Student Sport Alba Iulia. Drăgan (foto, alături de președintele Pavel Piroș și director sportiv, Liviu Ilea) e mijlocaș stânga sau central, iar Ciulea e mijlocaș de bandă dreaptă și are la activ un stagiu de pregătire sub comanda lui Bugar în culorile „tricolore”.
Vă reamintim că la echipă a revenit și Alice Cociuba, iar conducerea clubului mai pregătește un transfer din Turcia. „Am promis că ne vom întări pentru partea a doua a sezonului și asta facem, respectând solicitările profesorului Bugar. Încercăm să-i punem la dispoziție un lot cât mai competitiv pentru o parte a doua a campionatului poate și mai bună decât prima. Vrem să mergem cât mai departe în Cupa României și să mai urcăm măcar un loc, poate două, în campionatul primei ligi. Bineînțeles, prin aceste transferuri, pregătim echipa și pentru sezonul viitor, când am vrea să țintim și mai sus”, a spus Pavel Piroș, președintele grupării arădene.
Campionatul primei ligi feminine se va relua pe 22 martie cu runda a doua a returului, în care „leoaicele” le găzduiesc pe fetele de la Târgoviște. Etapa cu numărul 12, cu AC Piroș Security jucând pe terenul Alexandriei, va fi reprogramată pe 1 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.