Ieri, la sediul Federației Române de Fotbal a avut loc tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României la fotbal feminin, ediția 2017-2018. Reprezentanta județului nostru, AC Piroș Security a avut noroc, atâta timp cât va da piept acasă cu cealaltă divizionară secundă prezentă în această fază a competiție. În rest, se duelează doar formații din Liga 1, programul complet fiind următorul:
Asociația „Fotbal Club Fair-Play” – Heniu Prundu Bârgăului
Vasas Femina Odorhei – CFF Olimpia Cluj
CSS Târgoviște – CFR 1933 Timișoara
Piros Security – Navobi Iași
Formația din Dealul Copoului a evoluat în Superligă stagiunea trecută, dar, din rațiuni financiare, a făcut pasul înapoi. De alt­fel, au și fost vicecampioane ale României și finaliste ale Cupei României, ambele competiții pierzându-le în fața clujencelor de la Olimpia. Acum, cu o echipă schimbată din temelii, ieșencele ocupă un modest loc 6, cu doar 6 puncte acumulate, în seria de Est a Ligii a II-a feminin.
Toate meciurile din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României la fotbal feminin sunt programate miercuri, 25 aprilie, cel mai probabil începând cu ora 16,30. În tururile precedente ale întrecerii denumite sugestiv KO, elevele lui Gigi Cameniță au trecut cu 4-2 de Becicherecu Mic și 8-2 de Lugas Oradea. În campionat, „leoaicele” ocupă locul 2 în seria de Vest a eșa­lonului secund, cu 18 de puncte acumulate.

Recomandările redacției