Etapă fără victorii pentru echi­pele de fotbal feminin ale Aradului, ambele componente ale seriei de Vest a ligii secunde. Iar de data aceasta, Ineul a fost formația ce a salvat onoarea cu o remiză la Ora­dea, împotriva celor de la Lugas.
La Cluj, AC Piroș Security nu a fost niciun moment în joc în fața echipei secunde a campioanei Olimpia. Someșencele le-au admi­nistrat un dur 9-1 „leoaicelor”, trimi­țându-le direct pe locul 4 al clasa­- mentului. „Pe lângă faptul că tot lotul lărgit al Olimpiei e bine pre­gătit fizic și tactic, adversarul a mai avut și întăriri de la formația ce va câștiga încă odată titlul în România. Suntem încă departe de nivelul lor, deși ne pare rău că nu am înscris și noi măcar încă un gol-două la ocaziile lui Balaș, Olariu și Vanu. De acum ne concentrăm doar pe Cupa României, vrem să ajun­gem în semifinale după meciul cu Iașiul de duminica viitoare. În campionat, că terminăm pe 2, 3 sau 4 tot acolo e, căci nu se premiază niciunul dintre ele”, a spus Gigi Cameniță, care a aliniat următoarea echipă la Cluj: Ștefan – Bodnar, Schipor, Marcea, Magocs – Ola­riu, Liheț, Bajko, A. Balaș – Vanu, Adam. Singura reușită a arădencelor la Cluj a aparținut Mellisei Olariu.
Atâta timp cât Ladies Târgu Mureș și-a schimbat total fața după ce s-a întărit cu jucătoare de la decedata ASA, Lugas Oradea și CS Ineu se zbat să evite ultimul loc și implicit retrogradarea la finalul sta­giunii. Duminică au avut meci direct pe malul Crișului Repede, iar verdictul rămâne – oarecum – în aer după rezultatul de 2-2. Gazdele au avut dublu avantaj pe tabelă, dar zărăndancele au revenit printr-un autogol la centrarea bună a Kugler și reușita lui Ancăș, bine angajată pe culoar de Dragoș. „Puteam câș­tiga meciul la ultima fază, căci am scăpat «doi cu unu», dar ne-am pripit. Poate lucrurile stăteau alt­fel dacă aveam un portar de meserie cu noi, dar și alte două-trei jcătoare care nu au putut veni la Oradea. Având avantajul meciurilor directe cu Lugasul, sperăm să mai facem cel puțin un punct până la final și să evi­tăm retro­gra­darea”, spune Cris­tian Sculici, antrenorul ineuancelor.

Recomandările redacției