Echipa de fotbal femin a Aradului a rezolvat în proporție de 99,9% ecuația promovării în prima ligă încă după succesul din etapa precedentă, de la Reșița, iar în weekend are șansa să încheie defintiv conturile. Pentru asta, AC Piroș Security mai are nevoie de cel puțin un punct în fața Olimpiei II Cluj, formație clasată pe locul 2 în seria de Vest, la 3 puncte în spatele „leoaicelor”, dar fără drept de promovare.  Confruntarea începe duminică, 12 mai, la ora 11, pe arena „Motorul” din Aradul Nou.

Partida nu se anunță deloc simplă, mai ales că cel mai important transfer al iernii, Larisa Sârbovan, e încertă. „A fost călcată rău pe laba piciorului în Valea Domanului și nu s-a antrenat deloc în această săptămână. Duminică, la încălzire, va încerca să dea în minge, rămâne de văzut dacă va putea juca”, ne-a mărturisit Liviu Ilea, directorul sportiv al grupării arădene.

La meci va fi prezent și Alin Ciobanu, președintele Olimpiei și membru în Comitetul Executiv al FRF din partea fotbalului feminin. Oricum, chiar și în cazul în care AC Piroș Security va promova matematic în Liga 1, medaliile de campioane vor fi date la finalul stagiunii.

Recomandările redacției