Academia Brosovszky a ratat la penalty-uri câștigarea unuia dintre turneele de calificare ale Champions Trophy Cup Under 10

0
194

Unul dintre cele mai vechi grupări ale fotbalului austriac, fondate în anul 1902, a organizat unul dintre turneele de calificare ale Champions Trophy Cup la categoria de vârstă 2008. La start s-au prezentat 14 formații din Țara lui Mozart, un club maghiar și Academia Brosovszky, din Arad.
Echipa antrenată de Vasilică Georgiu și Marius Ciubăncan a disputat 7 meciuri, din care a câștigat 5, a remizat într-unul și a pierdut doar finala competiției. Eșecul în fața austriecilor de la SC Fustenfeld a fost dramatic, el conturându-se după loviturile de departajare.  „Am deschis scorul prin Raul Ioniac, am avut și alte ocazii de gol, dar am fost egalați printr-o execuție norocoasă de la distanță. Păcat de eșec, căci copiii ar fi meritat să câștige turneul, dar, până la urmă, rămâne experiența foarte bună acumulată într-o întrecere puternică, disputată la o bază sportivă impecabilă. Trebuie să recu­noaștem că am participat la această competiție și pentru a vedea exact care sunt cerințele organizării unui astfel de turneu, știindu-se faptul că organizăm și noi unul la Arad, în luna aprilie”, ne-a mărturisit Ciubăncan.
Szilveszter Nyari – Patrick Szabo, Kevin Mercea, Nicholas Cibi, Raul Ioniac, Luca Farago, Albert Igrit, Denis Panda, Aron Nagy, Vlad Drapac și Răzvan Buzuriu a fost lotul echipei în „verde-negru” medaliată cu argint la Graz.
Vă reamintim că și orașul nostru, prin Academia Brosovszky, organi­zează un astfel de turneu de calificare Champions Trophy Cup Under 10 pe 21 aprilie, pe arena „CPL”. Finala e programată la Viena, între 15 și 17 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.