Academia Ladislau Brosovszky a pierdut la penalty-uri un turneu pe Bega

0
276

Opt echipe de 2003 s-au înfruntat, sâmbăta trecută, în cadrul ediției a treia a United Timișoara Summer Cup desfășurată la baza Auto FZB din Timi­șoara. Județul nostru a fost reprezentat de Progresul Pecica, Academia Ladislau Brosovszky și CSȘ Gloria, ultimele două formații întâlnindu-se încă din faza grupelor. Câștig de cauză au avut elevii lui Cristian Sculici și Marius Ciubăncan, care s-au impus cu
2-0, prin reușitele semnate Țica și Bun.
De fapt, Academia s-a impus și în celelalte partide (s-a jucat 11 contra 11 pe durata a 30 de minute) din grupă: 1-0 cu Lps Banatul (Jurj) și 3-0 cu Dâmbrovița (Jurj, Botaș, Zamă). A urmat semifinala cu United Timișoara, castigată – de asemenea – la scor de neprezentare, golurile opera lui Jurj, Șerban și Petrehele. De abia în ultimul act, Tulcan a luat primul și singurul gol al competiției din partea celor de la LPS Banatul, reușita lui Petrehele tri­mițând finala la loteria penalty-urilor. Timișorenii au fost mai inspirați de la punctual cu var, așa că arădenii au trebuit să se mulțumească cu locul 2.
Tulcan – Kiss, Șerban, Darius Jurj, Bun, Țica, Petrehele, Zamă, Ciurdariu, Botaș, Cocean, Dochița, Buza, Ohriniuc, Iana, Varga, Gavrilaș, Sziksai au fost fotbaliștii utilizați azi de Academia Ladislau Brosovszky pe Bega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.