Academia UTA a obținut patru puncte cu LPS Bihorul

0
125

În această miercui, în cadrul Ligii Elitelor, juniorii mari și mici ai Academiei UTA s-au deplasat la Oradea pentru intermediarele cu LPS Bihorul, de pe Stadionul „Tineretului“.

Deși ambele meciuri păreau accesibile pentru utiști, la U19 scorul s-a terminat egal, 1-1. Scorul a fost deschis de către Negoescu în minutul 27, după o minge trimisă în careu de către Puta. În minutul 68 gazdele trimit o minge în careu, iar dintr-un carambol aceasta ajunge în poartă. Pe o ploaie care a durat tot meciul arădenii au forțat victoria, însă bara sau lipsa lucidității la finalizare au făcut ca UTA U19 să se întoarcă doar cu un punct din județul vecin, transmit cei de la UTA pe site-ul oficial.

UTA U19: Tirian, Cleuță, Popa C., Puta, Turc (foto), Bokșe, Dănilă, Popa Raul, Rotea, Mercioiu, Negoescu.

Au mai jucat: Monea (54), Maxim (62).

Rezerve: Roșca, Cira, Domide, Irimia.

A marcat: Negoescu (27).

Antrenori: Costel Bogoșel, Mihai Petcuț, Alexandru Țamboi.

La U17 nu s-a pus nicio clipă problema învingătorului, chiar dacă gazdele au egalat în minutul 25, după ce Nagy a deschis scorul în minutul 14. Golul egalizator a acționat ca un pistol care a dat startul ploii de goluri din poarta bihorenilor. S-au mai remarcat Mihai cu patru goluri, Pășcălău cu o dublă, Bulza și Codrea cu o reușită.

UTA U17: Blaga, Sarkozi, Pele, Roșu, Codrea, Bulza, Șerengău, Mihai, Pop, Nagy, Pășcălău.

Au mai jucat: Mare (62), Varga (21), Boiț (62), Babiciu (73), Clipotă (73).

Rezerve: Tirian, Opriș, Cohuț, Botoroagă.

Au marcat: Nagy (14), Mihai (28, 30, 59, 90), Pășcălău (44, 72), Bulza (46), Codrea (79).

Antrenori: Dinu Donca, Adi Ungur, Ștefan Boros.

Etapa de astăzi din Liga Elitelor U17 a produs o surpriză, AFK Csikszereda pierzând cu 4-1 în deplasare la Ripensia, penultima clasată. U Craiova a bătut cu 3-2 pe CFR Cluj și a urcat pe prima poziție. UTA rămâne tot pe trei, însă la egalitate de puncte cu ciucanii. Disputa pentru primele două locuri s-a întețit, mai ales că sâmbătă AFK Csikszereda primește vizita oltenilor de la Universitatea Craiova, conform site-ului oficial UTA.

La Arad, juniorii Academiei UTA vor da piept în week-end cu U Cluj, ocupanta locului 2 la U19, respectiv locul 4 la U17.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.