Juniorii U19 ai Academiei UTA au reușit să obțină prima victorie din acest sezon al Ligii Elitelor. Aceștia au primit vizita Universității Craiova, echipă care a început bine meciul și în minutul 5 conduceau deja cu 2-0 la Arad. Atitudinea elevilor antrenați de Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Ștefan Boroș s-a schimbat rapid și ocaziile au început să apară. S-a ratat foarte mult, însă Negoescu a fost omul meciului, marcând toate golurile arădenilor. A redus din diferență în minutul 17, după care oaspeții au rămas în zece. Deși s-a aflat în superioritate numerică, UTA nu a mai reușit să înscrie și la cabine s-a intrat cu scorul de 1-2. În repriza secundă, roș-albii au avut parte de mai multă concentrare în fața porții și au întors scorul (2-2 min. 62, 3-2 min. 77). În minutul 81, Popa a faultat în careu, iar Universitatea Craiova a obținut un penalty pe care l-a transformat cu succes. Trei minute mai târziu, Negoescu a făcut o fază frumoasă și a șutat puternic de la 15 metri pentru 4-3.
UTA U19: Roșca, Dănilă, Bortiș, Cleuță, Turc, Ursoi, Mercioiu, Rotea, Borcea, Negoescu, Maxim. Au mai jucat: Popa, Onișor, Moldovan
Antrenori: Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Ștefan Boros.
Victorie și pentru UTA U17
În a doua partidă a zilei, în Liga Elitelor U17, UTA a învins Craiova cu 1-0, gol marcat de Șerengău în minutul 8. Partida a fost una echilibrată, cu o dominare mai mare a arădenilor în repriza secundă, când s-au ratat ocazii mari. În ciuda oportunităților de majorare a scorului, UTA nu a reușit să mai înscrie până la final. Și în această partidă, oaspeții au rămas în zece, dar acest lucru s-a întâmplat pe final, în prelungiri. A fost a doua victorie consecutivă pentru echipa condusă de pe bancă de trio-ul Donca-Ungur-Boros.
UTA U17: Blaga, Varga, Opriș, Roșu, Sarkozi, Șerengău, Bulza, Mare, Nagy, Mihai, Lingurar.
Au mai jucat: Popa, Ungurianu
Antrenori: Dinu Donca, Adi Ungur și Ștefan Boros 

Recomandările redacției