Academia UTA – fără eșec în derby-urile Vestului, Ineul a debutat în Liga Elitelor cu o remiză

0
270

A fost weekend plin pentru echipele arădene în Liga Elitelor. La Under 15 am avut parte și de un derby județean, în timp ce la Under 16 a jucat doar Viitorul și a pierdut sever (0-5), la Cluj cu Universitatea. Dar, cele mai importante „dueluri” le-au avut juniorii UTA-ei, care s-au deplasat pe Bega pentru duelurile cu Poli.
Liga Elitelor U19: ASU Poli – UTA Arad 0-3. Juniorii mari ai „Bătrânei Doamne” se întorc cu toate punctele de la Timișoara, după ce i-au învins pe cei de la ASU Poli cu un clar 3-0, în etapa 17 a Ligii Elitelor U19. Deși au dominat tot meciul și și-au creat o mulțime de ocazii, „roș-albii” nu au reușit să marcheze în prima repriză, iar la pauză scorul a fost alb. În a doua parte, Mitrov, Simon și Merian au scuturat plasa „alb-violetă” pentru un succes al orgoliilor, dublat și de bucuria punctelor. UTA: Opric – Haloș, Salka, Pașcu, Mohaci – Cocriș, Rădulescu – Mitrov, Gavrilă, Merian – Simon. Au mai intrat: Sfârlea, Paunchici, Răzban, Maier. „Meciul s-a desfășurat la o singură poartă, am ratat foarte multe ocazii și scorul putea fi mai mare”, a fost rezumatul făcut de Sandu Gaica la finalul disputei de la Timișoara.
Liga Elitelor U17: ASU Poli – UTA Arad 0-0. De la ora 14, tot la Timișoara, echipa antrenată de Radu Mărginean, Dinu Donca și Alexandru Țamboi a remizat, scor 0-0, cu ASU Poli, nimeni alta decât liderul clasamentului în seria de Vest a Ligii Elitelor U17. UTA: Tirian – Tambor, Pătlăgică, Măgulean, Putnic, Ursoi, Dănilă, Onișor, Țurcanu, Mercioiu, Borcea. Au mai intrat: Bortiș, Puta, Goldiș, Maxim. Etapa viitoare, arădenii primesc vizita Academiei de Fotbal Gică Popescu.
Liga Elitelor U15: CS Ineu – Atletico Arad 1-1. Zi specială pentru fotbalul din Țara Zărandului. Clubul din Ineu a debutat în Liga Elitelor, prin grupa de 2005 antrenată de Flavius Brândușe și Lucian Ardelean. Adversar i-a fost Atletico, care a și condus la pauză după execuția frumoasă, din afara careului, a lui Patrick Pașcalău. Gazdele au egalat în partea a doua, prin Alex Covaciu, după pasa lui Balasz și două driblinguri scurte în careu. Meciul s-a terminat cu scorul de 1-1, spre nemulțumirea ambelor tabere. „Chiar dacă echipa adversă a avut mai mult mingea și ne-a plimbat mult, raportul ocaziilor clare poate ne este puțin favorabil. A fost și un debut pentru noi, trebuie să ținem cont și de emoții, sperăm ca de etapa viitoare să fie și mai bine”, a spus Flavius Brândușe. „La ceea ce ne dorim noi, am arătat prea puțin”, a fost observația lui Bogdan Oneț, antrenorul „galben-negrilor”.
Formații: Ineu: Tulcan – Ardelean, Cioară, Bălteanu, Negulete – Mabda, Buza, D. Covaciu, Cotoi – Botea, Al. Covaciu. Au mai jucat: Popovici, Toader. Atletico: Malița – Manoilă, Popa, Iurasciuc, Anișorac – Luca, Bokse, Pop, Covaci – Pașcalău, Ronai. Au mai jucat: Călin, Rucăreanu, Ristin, Ciobanu.
Liga Elitelor U15: Juventus Timișoara – Viitorul Arad 2-0. După victoria cu Electrica, Viitorul a întâlnit o altă echipă timișoreană, de această dată în deplasare. Gazdele au marcat înainte de pauză ambele reușite, pe când: „Noi ne-am jucat cu ocaziile la 0-0, am avut inclusiv două bare, iar golurile le-am făcut cadou”, au fost cuvintele lui Dinu Maghici, antrenorul arădenilor. Viitorul; Ticiu – Gomboș, Al. Pop, Balazs, Iluna – Pocioian – Blicking, Szoke, Bulboacă, Codrea – Rosza. Au mai jucat: Joldea, Nica, Tulvan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.