Academia UTA se întoarce cu doar trei puncte din etapa a patra a Ligii Elitelor U16, U17 și U19

0
213

Etapa a patra a Ligii Elitelor Under 16, s-a desfășurat în această sâmbătă pe terenul celor de la LPS Satu Mare unde băieții antrenați de Sorin Botiș au jucat în deplasare. Roș-albii s-au impus fără probleme, învingând cu 5-1. Meciul a început de la 1-0 pentru arădeni, care au deschis scorul în primul minut prin Bușu. Repriza a fost controlată de trupa lui Botiș, iar în interval de șapte minute s-a făcut 4-0, după golurile lui Nica (min. 20), Bercea (min. 21) și dubla lui Bușu (min. 27). În repriza secundă, respectiv în minutul 67, gazdele au redus din diferență, dar utiștii au închis tabela zece minute mai târziu prin Olăroiu, care a înscris golul de 5-1.

UTA: Egeto – Bădău, Mocriș, Murgu, Olăroiu, Bercea, Buză, Curtuiuș, Blaga, Bușu, Nica.

Rezerve: Purdescu, Roman, Roșu, Neag, Hudișteanu.

În cadrul Ligii Elitelor U17, Academia UTA s-a deplasat la Craiova pentru disputa cu Universitatea din etapa a patra. Gazdele au fost mai pregătite în acest meci și au câștigat clar, scor 3-0, în fața trupei antrenate de Bogdan Oneț și Dinu Donca, anunță UTA.

UTA a început meciul cu Malița – Vermeșan, Pașcalău, Mitu, Iurasciuc, Bokse, Anișorac, Covaci, Călin, Popa, Ronai.

Au mai jucat: Caia, Aslău, Novac, Temian, Pavel

Nici formația antrenată de Mihai Petcuț nu a fost mai inspirată în confruntarea de la Craiova. Aceștia se întorc învinși de la Craiova, unde Universitatea s-a impus cu același scor, 3-0 (2-0 la pauză).

UTA: Blaga – Opriș, Bota, Bortiș, Codrea, Dănilă, Botoroagă, Borcea, Mihai, Sarkozi, Ekmekci.

Au mai jucat: Hrincescu, Domide, Kiss

Etapa viitoare, la Elite U16, U17 și U19 Academia UTA primește vizita celor de LPS Bihorul Oradea. U17 și U19 vor juca miercuri restanțele cu Gaz Metan Mediaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.