Începând de luni, 25 octombrie 2021, accesul persoanelor în incinta instanţelor aflate în circumscripţia Tribunalului Arad NU SE VA FACE PE BAZA CERTIFICATULUI VERDE DIGITAL, anunță Tribunalul Arad pe pagina sa de Facebook.

Prin urmare, accesul în sediul instanţei al justiţiabililor, avocaţilor, experţilor, consilierilor juridici şi al publicului se va face la fel ca şi până acum, cu respectarea tuturor măsurilor de protecţie împotriva îmbolnăvirii cu Covid-19.

Având în vedere că instanţele arădene dispun de dosarul electronic, se recomandă studierea dosarului on-line.

La serviciul de registratură și arhivă este permis accesul unei singure persoane în incinta biroului, iar pentru persoanele aflate pe holuri este obligatorie respectarea distanţei de minimum 1,5 m.

Programul cu publicul în cadrul Biroului de informare şi relaţii publice este suspendat, urmând ca sesizările, cererile sau memoriile să fie transmise prin mijloace de comunicare alternative permise de lege, e-mail: tr-arad@just.ro, fax: 0257/251700, respectiv prin poştă, persoanele interesate pot solicita informaţii şi telefonic, apelând numerele de telefon: 0374/491086 – pentru Tribunalul Arad şi 0374/491087 – pentru Judecătoria Arad.

Recomandările redacției