casa avariataDouă autotrenuri au fost implicate ieri după amiază într-un accident rutier pe DN 7, în satul Nicolae Bălcescu din comuna Vărădia de Mureş. Din păcate, accidentul a implicat şi o casă. „Într-o curbă deosebit de strânsă de pe DN 7, pe teritoriul satului Nicolae Bălcescu, remorca unui automarfar a intrat în balans şi a pătruns pe contrasens, acroşând un alt automarfar care circula regulamentar, din sens opus. Ca urmare, automarfarul acroşat a fost proiectat într-o casă care se află lângă drumul naţional, chiar în curbă”, a declarat Camelia Tuduce, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.
Conform celor spuse de reprezentanta poliţiei, nu s-au înregistrat victime, dar nici nu se cunoşteau alte detalii despre starea conducătorilor auto, a maşinilor şi a casei până la închiderea ediţiei ziarului.
Potrivit declaraţiilor unui localnic, nu este prima oară când au loc astfel de evenimente în curba cu pricina; cu o săptămână în urmă, aceeaşi casă, locuită de o familie de pensionari, a fost avariată grav de un autovehicul care a dispărut de la locul accidentului.

  • WTF spune:

    este evident ca asfaltul de pe DN7 pus de faimoasa firma din Bacau are mari probleme de aderenta pe timp de ploaie, dar nimeni nu ia nici o masura iar numarul victimelor creste… vom intrece E 85 (facut de aceeasi firma) !

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției