(Update) Accident cu două victime încarcerate în apropiere de Ineu. Drumul DN79A este blocat

0
478

Update 11:30- Toate victimele implicate în accident vor fi transportate la spital în funcție de gravitatea fiecăruia. Una din acestea va fi transportată de echipajul medical SMURD cu elicopterul. 

Update 11:20- A treia victimă acuză dureri abdominale, pentru aceasta a mai fost solicitat un echipaj medical SAJ Ineu.

Update 11:10- a doua victimă a fost extrasă din autoturism și a fost predată echipajului medical SMURD Ineu prezent la fața locului. Aceasta este conștientă, dar are fractură de femur cu deplasare și traumatism facial.

Update 11:05- sunt implicați patru participanți la trafic. Cele două victime încarcerate sunt conștiente, iar una din acestea a fost extrasă din autoturism și predată echipajului medical SAJ Ineu. La locul evenimentului se mai deplasează și echipajul medical SMURD elicopter.

Un accident rutier a avut loc pe șoselele arădene în urmă cu foarte puțin timp. Este vorba despre două autoturisme care au fost implicate în coliziune. Acesta a avut loc la întrare în localitatea Bocsig pe drumul care vine dinspre orașul Ineu.
Așadar, DN79A este complet blocat și nu se știe cât va dura toată această acțiune pentru că, în urma impactului, două persoane au rămas încarcerate.
La fața locului au plecat imediat mai multe echipaje care să ajute atât la descarcerare, cât și la prevenirea unui incendiu care ar putea izbucni din cauza scurgerilor lichide combustibile.
Acolo au ajuns cinci subofițeri cu o autospecială de stingere și modul descarcerare, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ineu, dar și o autospecială de primă intervenție și comandă cu un ofițer și un subofițer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.