UPDATE: Potrivit reprezentanților IPJ Arad, azi, în jurul orei 14.40, un bărbat de 46 de ani, din Sântana, a condus un autoturism pe DJ791, dinspre Sântana înspre Zimandu Nou și întrucât nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul din fața sa, care a frânat, a încercat să evite coliziunea cu acesta, pătrunzând pe contrasens unde a intrat în colziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani din Arad. Acesta, după impact, a intrat la rândul său în coliziune cu un alt autoturism care se afla în coloană , condus de un bărbat de 40 de ani, din Cermei. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 46 de ani. 

 

Impactul s-a produs între un SUV și un autoturism marca Dacia Logan astăzi, în jurul orei 16.00. Accidentul a avut loc la intrare în orașul Sântana, dinspre Zimand și s-a soldat cu rănirea a două persoane. Se pare că, într-un autoturism era doar șoferul, iar în celălalt doi pasageri. Unul dintre șoferi, cel din Dacia Logan, a suferit răni ușoare, fiind transportat la spital. „A suferit traumatism de umăr și de membru inferior și a fost transportat la spital”, ne-a declarat dr. Raveca Nicoară, director al SAJ Arad. 

La locul accidentului, au ajuns o ambulanță, un echipaj de poliție dar și o autospecială a pompierilor pentru asigurarea zonei. 

 

Recomandările redacției